Rabu, 04 Juli 2018

FRELDO: PLATFORMA POSLOVNE SOCIJALNE MREŽE NA OSNOVU BLOCKCHAIN-a


objašnjenje
Freldo je najveća ekonomija u Sjedinjenim Državama, zasnovana na kombinaciji malih i srednjih preduzeća. Prema statistikama, prihod od američkog BDP-a u malim i srednjim preduzećima iznosi 62%. U principu, to su mala preduzeća koja pružaju javne usluge. Od desetina do desetaka. Pored toga, uz inspiraciju predsedničkih uspjeha, mnogi ljudi planiraju iduk budućnost. Studije pokazuju da oko 20% zaposlenih u kompaniji na kraju odlazi iz svoje sopstvene kompanije. Okoliš koji obavlja ove aktivnosti je vrlo mali biznis i posao koji traži kupce na američkom tržištu svake godine. Vrlo slična situacija se desila u Kanadi. Statistički podaci pokazuju da oko 3 miliona MSP pružaju polovinu ekonomskih kapaciteta u privatnom sektoru u zemlji. Pored toga, kanadska MSP čine 27% BDP-a.

Da li je to što je Freldo
Započinjanje biznisa je veliko postignuće za mnoge preduzetnike, ali održavanje je veći izazov. Postoji mnogo standardnih izazova kojima se svaki biznis može suočiti da li su veliki ili mali. To uključuje stvari kao što su angažovanje pravih ljudi, izgradnja brenda i tako dalje. Međutim, postoje i neke koje su jedinstvene za mala preduzeća, a one najstarije kompanije su odavno dobile. Evo

najvećih izazova za mala preduzeća:

  • Potencijalni klijent lako pronalazi na internetu ponude velikih korporacija. Međutim, težak je tražiti jedinstvene proizvode koje pružaju mala preduzeća. U mnogim slučajevima usluge ovog segmenta uopšte nisu zastupljene u online prodavnicama.
  • Nema dovoljno materijala za prezentaciju. Često su male poslovne usluge prezentovane tako loše da potencijalni klijent ne može dobiti objektivne informacije o kvalitetu proizvoda i njegovoj suštini. Kao rezultat toga, kupac odbija kupovinu, pretvarajući svoju pretragu na predlog velikih korporacija.
  • Nemoguće je proveriti pouzdanost povratnih informacija klijenata o ponuđenim uslugama. Od internetskih resursa često objavljenih, postoje samo one recenzije koje su korisne za dobavljača. Često ih organizuje kompanija i dovode u zabludu klijenta.
  • Mnoge internet stranice zahtijevaju plaćanje unapred, ali ne pružaju nikakve garancije. Freldo takođe obeshrabruje klijente koji se plaše rizika od finansijskog gubitka, čak i ako je reč o vrlo malom iznosu. Pored toga, globalna mreža puna je upozorenja i priča o prevarama i jednodnevnim web stranicama koje prihvataju avansne usluge, ali ne pružaju nikakvu robu ili usluge za njih.

Predstavljamo Freldo Inc. Freldo Inc. je kompanija sa sedištem u Ontariju, Kanada. Freldo Inc. je razvio novu društvenu mrežu na Blockchain Technology, pod nazivom Freldo https://freldo.com/. Freldo ima za cilj da pomogne malom biznisu da pronađe pouzdane servise i nove kupce. Freldo će pomoći kompanijama da privuku nove kupce i promovišu sebe. Freldo će direktno povezati kupce sa prodavcima bez ikakvog uplitanja od posrednika.
 
Freldo cilj je napraviti revoluciju na tržištu usluga implementacijom blokchain tehnologije u odnos poslovnih i klijenata, pružajući malom biznisu alate velikih mreža i kompanija. Pomaganje u razvoju malih i srednjih preduzeća. Freldo omogućava brz i lak pristup kupcima za pronalaženje kvalitetnog specijaliste po najpovoljnijim cijenama, a stručnjaci uspješno razvijaju, dok obezbeđuju transakcije za sve učesnike mreže uz pomoć pametnih ugovora.
Trenutno, blockchain je jedno od najbrže rastućih tehnologija tržišta, pružajući beskrajna rješenja za sigurne poslovne transakcije. Tehnologija blokiranja blokova, Freldo platforma donosi pozitivan uticaj na donju liniju malih preduzeća.

Freldo rješava probleme tržišta modernih usluga u nekoliko faza:
  • Brzo i zgodno pretraživanje po određenim parametrima
  • Nema lažnih kriterija
  • Naručivanje robe i usluga direktno sa Freldo računa
  • Sigurne transakcije i transparentnost zahvaljujući blokchain i pametnim ugovorima
Da bi poboljšao funkcionalnost platforme, Freldo će koristiti FreldoCoin (FRECN). FRECN token je domaća valuta platforme. Token se koristi kao sredstvo plaćanja unutar mreže. FRECN je ERC20 token baziran na Ethereum-u, što znači da se može zameniti u kriptocurrency razmjenama.


Pitanja zajedničkog tržišta
Tipičan simptom je suboptimalna upotreba resursa malih preduzeća. U trenutku kada postoji potreba da se njihova pažnja usmeri na razvoj projekata, vlasnici preduzeća su prisiljeni da troše vreme i novac na održavanje onlajn prodavnica ili offline prodavnice, sprovode druge reklamne kampanje itd. D. Freldo. Po pravilu, za ulazak na tržište, mala preduzeća moraju potrošiti ogromne sume novca nepotrebno. Ali i nakon ovakve investicije, znatne količine se troše svakog meseca samo da bi se podržao rad u prodavnici ili upravljanje informacijama. Pored toga, mala preduzeća se često suočavaju sa problemima koje stvara birokratija. Prilikom plaćanja donosi nepotrebne troškove. Postoje rizici i drugi troškovi koji smanjuju efikasnost malih preduzeća i njihovu konkurentnost na tržištu.

Pitanja klijenta
Situacija na tržištu takođe stvara brojne ozbiljne probleme za kupce, uključujući i korisničke usluge, koje se fokusiraju na mala preduzeća:

Potencijalni klijent lako na Internetu pronalazi veliku korporativnu ponudu. Međutim, potraga za jedinstvenim proizvodima koje pružaju mala preduzeća je teška. U mnogim slučajevima ovaj segment usluga uopšte nije zastupljen u online prodavnicama.
Materijal za prezentaciju nije dovoljan. Često su male usluge prezentovane tako loše da potencijalni klijenti ne mogu dobiti objektivne informacije o kvalitetu proizvoda i suštini. Kao rezultat toga, kupci odbijaju da kupuju, pretvarajući svoju pretragu u velike prednosti preduzeća.
Nemoguće je proveriti pouzdanost povratnih informacija klijenata o ponuđenim uslugama. Od često objavljenih Internet resursa, postoje samo korisni pregledi za dobavljače. Često ih upravljaju same kompanije i dovode u zabludu klijente.
Mnoge internet stranice zahtijevaju plaćanje unapred, ali ne pružaju nikakvu garanciju. Freldo takođe obeshrabruje kupce koji se plaše rizika od finansijskog gubitka, iako je iznos veoma mali. Osim toga, globalna mreža puna je upozorenja i priča o prevarama i jednodnevnim web stranicama koje primaju predplačnice,
ali ne pruža nikakvu robu ili usluge.

Tim.
  • Evgeny Olkhovsky - osnivač i izvršni direktor Freldo
  • Zelik Levit - tehnički direktor
  • Pavel Brahman - viši tehnički savjetnik
  • Gennady Schleyer - arhitekta poslovnih podataka
  • Evgeny Merkulov - tehnički menadžer
  • Alex Manzyukov - glavni konsultant
DODELA FONDOVA
  • Razvoj i implementacija blokchain tehnologije
  • Povećajte bezbednost platforme
  • Marketing i privlačenje novih korisnika
  • Servis i podrška za korisnike
  • Administrativne i pravne usluge
TOKEN ALLOCATION

Autor: culun86

ETH: 0xbc37A4d7f960f4d1Dda9153Fb1a1Df7a81278263

Tidak ada komentar:

Posting Komentar