Selasa, 31 Oktober 2017

Hallo, upoznajte se sa mojim postom sada ću objasniti projekat Socialx


Socialx

Socialx je baza podataka blokova koja podržava razvoj zajednice i društvenu interakciju sa kriptokokalnim nagradama.

Načini rada

Kroz društvenu mrežu možete komunicirati, dijeliti fotografije i video zapise. Za kvalitetan sadržaj, video zapise i fotografije možete dobiti nagrade, a koji se zatim mogu pretvoriti u SOCX, ETH, BTC i druge kriptokvance. Ovo je sjajna prilika da dobijete pristojnu procenu i prihode od vaših vještina i vaše kreativnosti. Budući da je platforma SocialX izgrađena sa tehnologijom blokiranja, nećete brinuti o sigurnosti podataka i brzini preuzimanja fotografija i video zapisa.



SocialX uključuje koncepte društvenih medija sa lekovima iz izgradnje kripto i njihove zajednice. Sve vaše fotografije i video zapisi su na brzoj, sigurnoj i decentralizovanoj platformi. SocialX je decentralizovana aplikacija za fotografije i video koji će vaš JAM biti siguran u jednoj aplikaciji. Sa SocialX-om ne morate objavljivati svoje fotografije i video zapise na centralizovanoj platformi kao što je Facebook ili Instagram.


SocialX će voditi viziju decentralizovane budućnosti ispunjavanjem tri zadatka:


  • Dajte korisnicima socijalnih medija vraćanje vlasništva nad njihovim sadržajem.
  • Integracija slobodnog govora kao osnovnog principa u našoj platformi.
  • Izgradnja sistema Nagrada doprinosi doprinosu njihovom sadržaju. Naš krajnji cilj je otvaranje novog poglavlja u načinu na koji ljudi razmjenjuju fotografije svojih života i komuniciraju s svima njima.




Zaradite novac svojim fotografijama preko vanrednih zajednica

Delite veliki sadržaj i zajednicu vrijedne za vas. Verujemo da je odličan sadržaj potrebno poštovati i sa malim brojem sledbenika. Naš sistem upvotiranja prepoznaje vrijednost vaših fotografija i video snimaka i nagrađuje vas kriptocurrency.

Napredni sistem za upoređivanje naše zajednice

Sve veća baza korisnika je ključ uspeha društvenih mreža. Mislimo da će naš USP lako privući pažnju ljubitelja fotografija i video-a, ali uključićemo i plaćeni sistem upućivanja kako biste podstakli svoje prijatelje i porodicu da se pridruže Socislix-u.


Budite deo revolucionarne tehnologije

Kada učestvujete u SocialX ICO-u, nećete biti samo deo revolucionarne platforme koja stvarnim vrijednostima stvara kreatore, već će biti rani usvojitelj decentralizovanog ekonomskog pokreta. Saradnici će dobiti SocialX Token, koji se može trgovati na glavnoj berzi i može generirati profit za vlasnika.

Tokens Distribucija SocialX

  • 50% prodatih tokena
  • 30% ukupnog tokena za socijalni tim
  • 16% za nagradu za doprinos
  • 4% za program Bounty

Više informacija potražite na sledećoj liniji:

Sajt: https://socialx.network
Whitepaper: https://socialx.network/whitepaper/
Facebook: https://www.facebook.com/socialxnet
Twitter: https://twitter.com/socialxnet
Bitcointalk ANN THREAD: https: //bitcointalk.org/index.php? tema = 2062117.0

By culun86
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1096996







Tidak ada komentar:

Posting Komentar