Jumat, 04 Mei 2018

Xchange Robot - NAJBOLJI SVI SVETI!


INTRODUCING XCHANGERATE.IO

Prva SaaS aplikacija za povećanje obaveštajne platforme platforme koja donosi inteligentno analizirane podatke trgovcima koristeći strategije automatizacije i decentralizacije.

SAZNATI VIŠE

Uspješno trgovanje danima zahteva donošenje odluka na osnovu nekoliko tržišnih pokreta. Prikupljanje relevantnih informacija brzo i bez napora zahteva naprednu metričku inteligenciju i automatizaciju.

XchangeRate pruža sve to i više u mešavini što olakšava i brzo počinje profit i sigurno. Ponosno upoznajemo naš proizvod sa Svetom.

Jaki filteri za podešavanje

XchangeRate je platforma dizajnirana od strane trgovaca za trgovce. Automatsko podešavanje filtera dolazi sa unapred postavljenom strategijom koja zahteva minimalan napor.

Pristup unakrsnoj funkcionalnoj strategiji

XchangeRate razrađuje metričke atribute svake novčićeve na razmeni i petlje kroz filter strategija za dolazeće signale i dodjeljuje vrijednosti na skali preferencije i aktivira pokrete kroz kvalifikovane pozicije, grupisanje kriterijuma korištenjem i izlazom i okretanjem i automatizacijom ciklusa.

Primjena potvrde

Usvajanje strategije je jedna stvar. Dobijanje u tržišni tok je još jedan. XchangeRate pruža alate za testiranje strategija i filtera sa stvarnim tržišnim uslovima i rezultatima strategije.

NAŠA MISIJA

Obezbedite platforme sa nizom važnih, dobrih i vrednih trgovinskih alata pomoću dodatne inteligencije.

NAŠI NALAZI

Crypto Trade je osnovan poslovni model Preko 2 miliona novih trgovaca otvara nove račune sa mesečnom razmjenom. Uspešni trgovci generišu neizmeriv profit svakog dana. Rast trgovaca širom sveta pruža veću mogućnost povećanja likvidnosti. Povećana svest regulative donosi stabilnost tržišta.

XchangeRate Premošćavanje praznine

Ono što je nekada bila ekskluzivna trgovačka tajna sada je dostupno svima. Analiza podataka i trgovinska inteligencija sada su prisutni kao predefinisani na XchangeRate platformi. Potreba za uspešnom trgovinom.

  • Prikupljanje podataka: zbirka platformi sa vrednim informacijama koje se sastoje od apt indikatora koristeći Plugin API.
  • Analitičko veštine: Sposobnost tumačenja sveobuhvatnih podataka da bi se donele najbolje odluke.
  • Odluka: Delovanje na informacije ispravno i na vrijeme je ono što čini trgovinu profitabilnim.
  • Konzistencija: Automatizacija čini sve dosledno i bez napora.

EKONOMIJA ZAPOSLENIH!

Eureka! Radi mnogo bolje, dođite i uhvatite neke XRR kovanice.


TOKEN SALE

Da bi proširili viziju i domet XchangeRate.io, pokrenuli smo Token prodaju kako bismo objavili XchangeRate token (XRR) na Ethereal Blockchain. XchangeRate ERC20 Token će biti izdat pametnim ugovorom na kraju prodaje Tokena (april 2018).


DISTRIBUCIJA PROTIV

  • 80% ICO
  • Bonus Token 12,8%
  • 6% Vlasnici projekta i zainteresovane strane
  • 1.2% Airdrop i Bounty

TEAM


ROADMAP


VIDEO


Detalji Informacije:


Autor: culun86

ETH: 0xbc37A4d7f960f4d1Dda9153Fb1a1Df7a81278263

Tidak ada komentar:

Posting Komentar