Minggu, 28 Oktober 2018

UCIM '' UN-KONFERENCIJA INTERNETNE VALUTE ''

Hasil gambar untuk UCIM- UNITED CONFERENCE OF INTERNET MONEY

prezentacija

Internetska valuta je omogućila monetizaciju ideja koje su otvarale put tehnološkim revolucijama koje se prije nekoliko godina nisu mogle zamisliti. MICU membayangkan katalizirati decentralizacije ESENSI ESENSI okupljanjem ljudi i stručnjaka koji su vjerovali u njegovu pouvoir.Ce radi ovaj događaj će biti kompromis između tradicionalnog centralizacije dan struktur nastajanju ideja u decentraliziranom ekonomiji. Sa ovom mrežom bez granica i bez trenja, svijet će svjedočiti o integraciji tehnologija, kompanija, ideja i sanja.

kriptovaluta
Sljedeća Adalah godina godina, usvajanje kriptovaluta sebuah koncon Unu croight eksponencijalno, uglavnom zbog svoje atrakcija za one koji traže da koriste alternativni novac. Pošto su sve decentralizovane, anonimne i elektronske tidak memiliki kripto-valute nazvane valutom budućnosti.

Bitkoin je bio prva kriptocurrency, najvažnija. Zbog svoje sve veće popularnosti, sada se koristi dnevno, menangkan obični transaksi. Menghubungkan kompanije kao što su Etsy i Subway će voditi bitkoin kao sredstvo plaćanja. Debitna kartica BitPay Visa omogućava vam da pretvorite svoje konvencionalne bitkoine za nekoliko minuta i upotrebite ga bilo gdje prihvatanjem Visa. Druga platforma, ChainTrade, memanfaatkan menuangkan blokchain revolutionize perdagangan prehrambenih proizvoda i sirovina. Taj finansijski sektor čini godišnje više od 2 biliona dolara.

U dobrodošlicu toga, MICU (KONFERENSI UNITED INTERNET novac) Adalah Za motivator menuangkan snaga organisir događaja važnih i zanimljivih u svijetu cryptomonnaie. Ovaj događaj ima za cilj da zadovolji rastuće globalne radoznalost pružanjem odgovarajuće informasi, stručnih mišljenja i Stranice sadržaj oko futuristički teknologi s nekonvencionalan pristup.

configence MICU je dizajniran tako da uključiti mnogih događaja i mogućnosti koje mogu iskoristiti Tuang stvaranje vlasnički mreže, izgradnja partnerstva u zatvorenom demostrated od professionalnels uma i partisipasi različite događaje. MICU pružaju menuangkan îtablir platformu trajnih odnosa prema organizaciji događaja koji pokriva pitching, Perdagangan kripto, nagrade, okrugli stolovi, privatne mreže i nakon-stranaka.

Ko će učestvovati u UCIM-u? .
INVESTITORI

Tuang osnažuje početnike koji mogu dovesti perubahana u globalni komercijalni prostor teknologi sa futuristima

Pemimpin od pemimpin
Pouzdan za pamćenje sekuluma za mengurangi keinginan membuat prakse i inspirativne misli.

medij

Tuang para penangkap hak pokriva sektore i teknologi koji čine naslove.

Startups

Tuangkan pokazuje velike utjecaje investitora u stvaranju vrijednih odnosa sa liderima misli i medijima.
Bilik-bilik ukrasa
Kategorije UCIM karata su prilagođene potrebama studenata, profesionalaca i industrijskih giganata. Sa više od 500 globalnih aktera i jedinstvenim mogućnostima umrežavanja, događaj nudi razvijajuće iskustvo dok se opustite.

Tuang tambah informasi di UCIM, možete poslati pesan u

https://t.me/UCIMIO.

Situs web: https://www.ucim.io/

Facebook: https://www.facebook.com/UCIM-United-Conference-of-Internet-Money-1815207551894958/?ref=br_rs

Telegram: https://t.me/UCIMIO

Twitter: https://twitter.com/ucimofficial

Posted by: culun86
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1096996

ETH: 0xbc37A4d7f960f4d1Dda9153Fb1a1Df7a81278263

Tidak ada komentar:

Posting Komentar