Kamis, 12 April 2018


Sa pojavljivanjem pametnih ugovora zasnovanih na blok-kupcima, bez poverenja, potreba za uslugama Oracle koje se bave ugovorima o ishodu arbitraže značajno su porasle. Većina trenutnih implementacija pametnih ugovora se oslanja na jedinstveni skup jedinstvenog ili kombinovanog autoritativnog oraclea kako bi dovršio ishod ugovora. U slučajevima kada se obe strane mogu složiti o autoritetu i nemogućnosti predodređenog proročanstva, to je dovoljno. Međutim, u mnogim slučajevima ne postoji jedno od odgovarajućih proročanstava ili se proročanstvo ne može smatrati autoritativnim, jer

mogućih grešaka ili korupcije. Lokacija oraclea spada u ovu kategoriju. Prognoza fizičke lokacije predmeta zavisi od izveštavanja, releja, skladištenja i obrade komponenti datog proročanstva, od kojih sve uvode greške i mogu biti korumpirane. Rizici uključuju manipulaciju podataka, podatke o zagađivanju, gubitak podataka i dogovaranje.

XYO mreža je radila na mogućem konceptu razvitka, kao što su napisali pametne ugovore za platformu blockchain, interakciju s fizičkim svetom kao da je API. XYO mreža je prvi kreirani protokol na svetu koji omogućava dva entiteta da transakcije u stvarnom svetu bez centralizovane treće strane. Naše apstrakcije omogućavaju nam da verifikujemo lokacije bez poverenja programerima, stvarajući protokol sa novim slučajevima korišćenja koji nisu omogućeni do današnjeg dana.

XYO mreža će biti izgrađena na postojećoj infrastrukturi od preko 1.000.000 uređaja koji cirkulišu u svetu koji se distribuira kroz poslovne objekte koji se bave potrošačima. Bluetooth i XY GPS uređaji omogućavaju svakodnevnom potrošaču da radi fizičke tragove za praćenje stvari koje žele pratiti (kao što su tasteri, koferi, bicikli, pa čak i kućni ljubimci). Ako one pogrešno zamene ili izgube takvu stvar, videće tačno gde je to gledajući lokaciju na aplikaciji za pametne telefone. Za samo šest godina, XYO mreža je stvorila najveću svjetsku Bluetooth i GPS mrežu potrošača.

Cilj mreže XYO je stvaranje ne-urgentnog i decentralizovanog propozicije sistema lokacija koji je otporan na napad i daje najveću moguću sigurnost prilikom ispitivanja za dostupne podatke. To postižemo kroz niz apstrakcija koje u velikoj meri smanjuju rizik od prevara lokacija kroz niz dokaza o nultom znanju duž komponentnog sistema.

XYO MREŽNE KOMPONENTE
XYO mreža ima četiri osnovne komponente, čuvare, mostove, arhiviste i božanstva. Ove četiri komponente omogućavaju geo-fokusiranje izgradnje konsenzusa i verodostojnu verifikaciju podataka o lokaciji. To znači da kada napišete pametni ugovor koji određuje da se objekat pojavi u određenoj XY koordinati, ako se tamo pojavi, znaćete da je na toj lokaciji sa apsolutnom sigurnošću. Ovo se sve uradi bez rizika od prevarivanja uređaja za signalizaciju lokacije koje su potvrdile hiljade Sentinela u XY Oracle mreži sa najdužim lancem Doof Origina (što daje veće povjerenje u heuristiku).


Sentinel komponente su heuristički svedoci. Oni posmatraju heuristiku i garantuju sigurnost i tačnost heuristike produkcijom časopisnih knjiga. Najvažniji aspekt Sentinela je to što proizvodi knjige koje Divineri mogu biti sigurni došli iz istog izvora dodajući im dokaz o porijeklu.


Mostovi su heuristički transponderi. Oni sigurno prenose hevrističke knjige iz Sentinelsa u Diviners. Najvažniji aspekt Mosta jeste to što Diviner može biti siguran da heurističke knjige koje su primljene sa mosta nisu ni na koji način izmenjene. Drugi najvažniji aspekt mosta je da dodaju dodatni dokaz o porijeklu.


Arhivističke komponente čuvaju heuristiku u decentralizovanom obliku sa ciljem da se usklade sve istorijske knjige, ali bez tog zahteva. Čak i ako se neki podaci izgube ili postanu privremeno nedostupni, sistem nastavlja da funkcioniše, ali samo sa smanjenom preciznošću. Arhivisti takođe indeksiraju knjige tako da mogu da vrate niz podataka o knjizi ako je potrebno. Arhivari čuvaju samo sirove podatke i plaćaju ih samo za preuzimanje podataka. Skladištenje je uvek besplatno.


Diviner odgovara na određeno pitanje analizirajući istorijske podatke koje je sačuvala XYO mreža. Da bi se ovo postiglo, heuristika sačuvana u XYO Mreži mora imati visok nivo dokaza o porijeklu kako bi izmerio vrijednost i tačnost heuristika tako što je sudeo svjedoka na osnovu dokaza o porijeklu. S obzirom na to da je mreža XYO sistem bez poverenja, Divineri moraju biti podstaknuti da pruže iskrenu analizu heuristike. Za razliku od Sentinelsa i Mostova, Divinari koriste Dokaz rada kako bi dodali odgovore na blokču.

TOKEN PRODAJE PRODAJE


XYO Token Specs

Prodaja javnog token-a ima višeslojnu strukturu cena koja počinje od 1 ETH: 100,000 XYO i maksimalno iznosi 1 ETH: 33,333 XYO. Detalji o obimu i ceni zasnovani na našoj vremenskoj strukturi biće objavljeni uskoro.

  • Pametna ugovorna platforma: eterična
  • Vrsta ugovora: ERC20
  • Token: XYO
  • Ime žetona: XYO Network Utility Token
  • Token adresa: 0x55296f69f40ea6d20e478533c15a6b08b654e758
  • Ukupna emisija: Konačna i ograničena na iznos ostvaren nakon glavne prodaje žetona

ROADMAP

Pridružite nam se u našoj posvećenosti izgradnji decentralizovanog svijeta.
XY je izgradio svet verifikacije otvorene lokacije od 2012. godine pokrenom uspešnog potrošačkog GPS-GPS biznisa koji je neophodan za razumijevanje i izgradnju mreža lokacija u stvarnom svijetu. Trenutno, XY ima više od 1,0000 svetionika širom svijeta.

2017
XY oslobađa praćenje uređaja za praćenje zemlje: "XYGPS"
XY je lansirao prvi svjetski GPS hibridni uređaj i Bluetooth uređaj. XYGPS može prijaviti svoju lokaciju bilo gdje u svijetu gdje su dostupni Cellular data i GPS.

XY oslobađa XY4 + uređaj
XY je objavio XY4 + uređaj koji omogućava da radi kao čvor XYO mreže kroz ažuriranja firmvera.
XY Prelazak 1.000.000 znakova svetlosti
XY uređaj rođen je milion.

Oracle Network XY Rođen u Blockchain-u
Počeo je razvoj pokretne mrežne platforme interne XY lokacije do implementacije otvorenog bloka: rođena je Oracle XY mreža.

2018
Q1 i Q2
XY Mints Prvi "XYO Token" koristi se za inteligentne ugovore za pristup XYO mreži
Prvi XYO Token je kreiran i predstavlja zvaničnu valutu koja će se koristiti u XYO mreži.
XY će završiti XYO u test mreži ("XY TestNet")
XY će dovršiti razvoj Oracle Testnet XY i započeti pokretanje blokchain protokola usmerenih na lokaciju na svoj Sentinel uređaj.

2018
Q3 i Q4
XY će pokrenuti XY Oracle Main Network ("XY MainNet")
XY će pokrenuti punu lansiranje Oracle XY mreže na XY Sentinel beaconu i započeti testove sa novim Sentinel partnerima (posebno IoT kompanijama i programerima za mobilne aplikacije).
XY da završi API za inteligentnog ugovarača za interakciju s Oracle XY mrežom
Objavljivanje XYO Network API-a koji dozvoljava pametnim izvođačima ugovora da sklapaju ugovore za interakciju sa XY mrežama. Biblioteka koja će se razvijati: Biblioteka etičke solidarnosti, biblioteka Viper Ethereum i JavaScript biblioteka za veb lokacije interaguju sa XYO Network (slično Webs.js integraciji sa MetaMask).

XY za objavljivanje XY Sticker-Tracker-a, koji se može dodati u paket e-trgovine
Pokrenite proizvod "XY-Stick" koji omogućava prodavcima eCommercea da prate svaki svoj proizvod u realnom vremenu.

2019
XY povećava globalnu mrežnu opremu sa više lokacija
Podižite XY Sentinel pokrivanje (provajder podataka i provjeritelj), kao i ostale komponente Oracle XY mreže (Bridge, Archiver, Burial).

XY za pokretanje SatoshiXY i VitalikXY LEO Satellite Sentinels
Akcije će se prodavati na XYO satelitskom satelitu Low Earth Orbit; Uloga predstavlja vlasništvo u odjeljku XYO Token.

XY prema preduzećima, organizacijama i maloprodajnim preduzećima koja imaju velike korake za verifikaciju lokacije
Formulisati poslovna partnerstva sa većim kompanijama i entitetima koji mogu iskoristiti decentralizovane i nepouzdane instinte za lokaciju (npr. Logistički sistemi, kompanije lanca snabdevanja, časovi revizora, e-poslovanje i nebrojene druge niše).

2020
XY će proširiti globalni domet čitave Oracle XY mreže

Više informacija potražite na dolenavoj liniji kao izvorni kod:

Sajt: https://xyo.network/index.html
Whitepaper: https://xyo.network/whitepaper/
Twitter: https://twitter.com/XYOracleNetwork
Telegram: https://t.me/xyonetwork
facebook; https://www.facebook.com/xyonetwork

By culun86
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1096996

ETH: 0xbc37A4d7f960f4d1Dda9153Fb1a1Df7a81278263

Tidak ada komentar:

Posting Komentar